Keuken

Chef Marylin is een  fijnproever met een duidelijk milieubewuste mening over eten.  Met de ‘oude’ historiek van het Panhuis in het achterhoofd, brengt Marylin een verfijnde landkeuken met veel lokale recepten. Bereidingen met verantwoorde, eerlijke producten, die met veel zorg zijn uitgekozen. Je merkt het aan alles. Het landelijke heeft een invloed op de kookstijl. Dat is niet verwonderlijk. Onze keuken laat zich inspireren door het land en alles wat het te bieden heeft. Ons organisch menu verandert per seizoen en zet het product centraal. Gele snijbiet, rode bietjes, groene sla; pompoenen, tomaten, kruiden, bloemen en zoveel meer: ze sieren ons bord naast de zelfgemaakte frietjes. Ovenaardappeltjes of rijst serveren we op culinair ambachtelijke wijze bij de beste vlees- en visgerechten. Ook vegetariërs komen ruimschoots aan hun trekken. Het Panhuis werkt met een kleine, vaste kaart en een wekelijks veranderende suggesties.